Prefabrikkert buet trappeløp til Veidekke

Veidekke bygger Haukeland Sjukehus holdeplass. NOBI leverer en rekke prefabrikkerte byggeelementer til prosjektet. Bla helt ned på siden for å lese artikkelen gjennom vår innebygde PDF løsning.

Les referanseprosjektet her (PDF).

«Ingen hylleløsninger»: 
Spesielt for akkurat dette prosjektet er nok kanskje de prefabrikkerte trappene i betong fra NOBI. Man tenker gjerne at prefabrikkert er standardiserte og enkle løsninger – men i NOBI har vi i utgangspunktet ingen hylleløsninger. I dette prosjektet har NOBI levert et buet trappeløp med prefabrikkerte svingtrapper i betong. 

Mellomstasjon:

Image 1 of 12

Trappens utforming gjorde at den måtte fraktes vertikalt. Smarte plasseringen av løfteanker også på oppsiden gjør jobben lettere for de allerede dyktige monteringsarbeiderne fra Veidekke.


Les mer om våre leveranser til prosjektet på Veidekke sine sider

Prefabrikkert buet trappeløp - D13 Veidekke Haukeland Holdeplass

kontakt bygg NOBI elementer

NOBI er total-leverandør innenfor bygg-segmentet. Det er viktig å ha et bygg som dekker fremtidens behov. Les mer om hvorfor det lønner seg å velge ditt neste byggprosjekt med prefabrikkerte betongelementer fra NOBI

Kjetil Gulbrandsøy Gruppeleder salg 954 17 137 kjetil.gulbrandsoy@nobi.no

Kontaktskjema

Fortell oss mer om ditt prosjekt.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 64 MB.
    Gjerne legg ved tegning eller ytterligere prosjektbeskrivelser, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg med din henvendelse.