Realisér drømmen om et vakrere uterom

Nå står hagesesongen for døren. Vi hjelper deg til å realisere hagedrømmen med enkle trinn.

Belegningsstein er enkelt og legge og vedlikeholde.
Belegningsstein er enkelt og legge og vedlikeholde.

1. Planlegge

Uterommet skal være en naturlig og funksjonell del av din bolig. Det kan være lurt å sette opp en liste for hvilke ønsker dere har og hvilke behov uteplassen skal dekke. Belegningsstein kommer i mange ulike varianter og farger – hva slags stil ønsker dere? Ta en titt på nettsidene våre, NOBI sin hagebrosjyre med belegningsstein, klipp ut bilder fra blader eller sjekk ut NOBIs side på inspirasjonsnettverket Pinterest.

2. Befaring og eventuelt tilbud på arbeidet

Vår oppgave er å gi deg muligheten til å få et optimalt uterom, uansett om du er selvbygger eller har planer om å sette jobben bort til fagfolk. Dersom dere ønsker å gjøre jobben selv, hjelper vi dere med å plukke ut de rette materialene, bestille riktig og få en reell pris for det ferdige resultatet. NOBI har ingen fordyrende mellomledd, slik mange av våre konkurrenter har.

Ta med plantegninger og bilde til butikken, så hjelper vi med å velge ut de rette produktene. Ønsker dere å få arbeidet utført av fagfolk, kan vi organisere befaring fra en samarbeidende anleggsgartner. Av denne prosessen kan du også få gode råd og ideer; det kan du blant annet se på dette prosjektet på Storetveit med Anleggsgartner Jersin.

Med litt planlegging kan du bygge eller oppgradere ditt uterom.
Ta bilder, tegn og bruk kreativiteten når du planlegger uterommet.

3. Utføringsfase

Klargjør grunnen. Alle underlag er ulike og krever sitt. Dette er lurt å forhøre seg om i NOBI-butikken. Et godt sluttresultat fordrer at du har gjort et godt grunnarbeid. Dersom du skal gjøre arbeidet selv, må du sette deg inn i hvordan du legger belegningssteinen og hvilket utstyr du trenger; leggeanvisning for heller og belegningsstein.

NOBI har også en rekke verktøy du trenger til arbeidet.

4. Ferdigstille, bruk og vedlikehold

Etter god planlegging og velbrukte timer, kan du se frem til å utnytte uterommet ditt på en helt ny måte. Belegningsstein krever minimalt med vedlikehold, og regelmessig rengjøring med vann og børste eller høytrykkspyling i kombinasjon med rengjøringsmidler vil fjerne de fleste forurensninger. Det er bedre med ofte rengjøring med børste enn årlig høytrykkspyling.

Ved bruk av høytrykkspyling anbefales det å redusere trykket til maks 100 bar og holde munnstykket minst 30 cm fra belegningen med en vinkel på maksimalt 30o. Dersom belegningen utsettes for vannstråler som er svært kraftige, kan det være en risiko for at partikler slås ut av overflaten og endrer belegningens overflatetekstur. I tillegg til at belegningen endrer utseende vil det da være en risiko for at fremtidig rengjøring blir vanskeligere.

Med litt planlegging kan du bygge eller oppgradere ditt uterom.
Med litt planlegging kan du bygge eller oppgradere ditt uterom.

 

 

 

 

Våre produkter

Skroll til toppen